Meer weten?

Voor kandidaten

Wat kan JouwICTvacature voor je betekenen?

JouwICTvacature helpt je bij het vinden van een (nieuwe) baan in de ICT. JouwICTvacature is een vacaturesite waar jij als specialist centraal staat. Dankzij onze vakinhoudelijke kennis weten we wat er speelt. We zijn continu bezig om de beste ICT-specialisten aan de beste werkgevers te koppelen. Doordat onze consultants elk een eigen specialisme hebben, kunnen zij jou goed begeleiden en adviseren.

10+ jaar ervaring in ICT-werving

JouwICTvacature heeft meer dan 10 jaar ervaring in ICT-werving. In die jaren hebben we een werkwijze ontwikkeld die anders is dan traditionele werving- en selectiebureaus.

JouwICTvacature richt zich specifiek op ICT-vacatures, waardoor onze consultants als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op de ICT-markt. Om jou een voorsprong te geven bij de volgende stap in je carrière!

Meer dan 400 actieve ICT-vacatures

We hebben vacatures in 12 verschillende ICT-disciplines - van Java en PHP tot mobile development en Business Intelligence (BI). Op onze website vind je 400+ actieve ICT-vacatures. Je kunt eenvoudig filteren per ICT-specialisme; zo zie je direct of er een passende vacature voor je tussen zit. In ons vacatureoverzicht vind je niet alleen ICT-vacatures in de grote steden zoals Utrecht of Amsterdam, maar ook vacatures in de kleinere plaatsen zoals Deventer of Assen.

Snel en makkelijk solliciteren op onze ICT-vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of benieuwd welke ICT-vacatures momenteel openstaan? Bekijk ons vacatureoverzicht voor alle vacatures. Heb je een passende vacature gevonden?

Je solliciteert snel en eenvoudig in slechts vier stappen:
stap 1: je vult je gegevens in;
stap 2: je reageert op een vacature;
stap 3: je sollicitatie gaat direct naar het bedrijf;
stap 4: je hebt vervolgens rechtstreeks contact met ze.

Als wij een andere vacature in ons assortiment hebben waarvan wij vinden dat die ook bij je past, nemen we direct contact met je op en lichten we dat toe.

Zit er nu geen vacature voor je tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie in de ICT? Klik hieronder op 'cv uploaden' en als wij een passende vacature hebben, nemen wij contact met je op.

vacaturescv-upload

Waarom solliciteren via JouwICTvacature?

Doordat we aan elk specialisme apart aandacht besteden, kun je heel gericht vacatures vinden in jouw vakgebied. Zo zijn we in staat om de juiste specialist aan de juiste werkgever te koppelen.

Nadat jij je interesse in een vacature kenbaar hebt gemaakt, ontvang je van ons een bevestiging. Wij nemen contact met je op als je past bij het gevraagde profiel. Vervolgens stellen we je bij de werkgever voor en als de potentiële werkgever ook denkt dat je een geschikte kandidaat bent, wordt er een sollicitatiegesprek gepland.

Ondersteuning tijdens het sollicitatieproces

Vervolgens begeleiden wij je tijdens elke stap in het sollicitatieproces. Gedurende het gehele sollicitatieproces sta jij centraal en word je bijgestaan door onze ervaren consultants. Vragen over het sollicitatiegesprek, een assessment of de onderhandeling? Je kunt altijd bij jouw persoonlijke consultant terecht. Doordat wij gedurende de hele sollicitatieprocedure contact houden met zowel de werkgever als met jou, helpen we beide partijen een stap vooruit.

Tijdens het proces denken we met je mee. Als wij een andere vacature in ons assortiment hebben waarvan wij vinden dat die ook bij je past, nemen we direct contact met je op en lichten we dat toe.

Waarom bij FINANCE.jouwICTvacature.nl?

  • 10+ jaar ervaring in ICT-werving
  • Rechtstreeks contact met bedrijven, geen intermediairs of detachering
  • Snel en makkelijk solliciteren in slechts 4 stappen
  • Persoonlijke ondersteuning tijdens het sollicitatieproces
  • Meer dan 400 actieve ICT-vacatures
  • ICT-kandidaat staat centraal

Rechtstreeks contact met bedrijven

Bij JouwICTvacature solliciteer je zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus. We werken zonder tussenkomst van intermediairs of detachering. Onze focus ligt volledig op de ICT-markt, waardoor we snappen wat je doet en waar je naar op zoek bent. Op die manier is het altijd 100% helder om welke vacature het gaat en bij welk bedrijf. Wel zo transparant!


Blog over ICT-trends en carrièretips

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op ICT- of Finance gebied? Op ons JouwICTvacature blog lees je naast interessant ICT-nieuws, ook alles over ontwikkelingen in de ICT-markt, trends en carrièretips.

Ervaringen van anderen met JouwICTvacature

Ben je benieuwd hoe anderen de diensten van JouwICTvacature hebben ervaren? Op Feedback Company en Google Reviews vind je meer dan 100 reviews en ervaringen van zowel kandidaten als werkgevers. Feedback Company is een onafhankelijke reviewpartij en staat los van JouwICT. Zo kun je een indruk krijgen hoe anderen de samenwerking met JouwICTvacature hebben ervaren.

CONTACT FORM

Meer weten?