Meer weten?

Mprise Veenendaal

Vind jij samenwerken, duurzaamheid en verantwoordelijkheid ook belangrijke waarden? En vind jij ook dat je zonder adoptie geen succes hebt? Dan pas je perfect bij Mprise, want zij vinden dit ook!

Over Mprise

Mprise is een Microsoft Dynamics partner die zich met ongeveer 100 professionals volledig richt op het Microsoft Platform. Met hun eigen ERP-product voor tuinbouw, de Mprise Academy en de units Improve, Business Solutions en Agriware, zijn ze een begrip in de Microsoft Dynamics-markt.

Werken bij Mprise.jpg

Werken bij Mprise

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een fijne werkomgeving, veel doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. Ze bieden jou het volgende aan:

  • Een marktconform salaris
  • 27 vakantiedagen en de mogelijkheid extra dagen bij te kopen
  • Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, collectieve ziektekostenverzekering en een jaarlijks trainingsbudget
  • De mogelijkheid om te werken op de kantoren in Bleiswijk en Veenendaal, en om deels thuis te werken 
  • Een mobiliteitsvergoeding (of leaseauto), laptop en telefoonvergoeding
  • Heel veel leuke en betrokken collega’s
  • Een goede werk/privé-balans
  • Gezellige events zoals een familiedag of kerstdiner


Klinkt goed? Bekijk nu de openstaande vacature(s) en solliciteer!

Openstaande vacatures

Accountmanager

Heb je gewerkt als (pre-sales) consultant en wil je je carrière een commerciële boost geven? Of ben je bijvoorbeeld werkzaam binnen de IT Detachering en zoek je meer inhoud? Als jij graag de inhoudelijke brug slaat tussen klanten en collega’s én energie krijgt van netwerken en verbinden, is deze baan op jouw lijf geschreven!

Internationaal Sales Manager -

We zijn een groeiend bedrijf met een relatief nieuw product dat enorm aanspreekt in de markt, de tuinbouw sector, en daarom zijn we actief op zoek naar een nieuwe Sales Manager die ons helpt om Agriware verder te positioneren in en buiten Europa. Met jouw energie weet je nieuwe markten aan te boren, collega’s te motiveren en breng je Agriware naar the next level! 

Business Central Finance Consultant

Zoek jij een rol waarbij je je financiële kennis kan combineren met IT? Als Business Central Finance Consultant help je onze klanten hun financiële processen inzichtelijk te maken, te optimaliseren en te digitaliseren. Op deze manier maak jij het onze klanten elke dag opnieuw een stukje makkelijker!

Projectmanager ERP

Ben jij een Projectmanager ERP in hart en nieren? Heb je altijd al affiniteit gehad met de tuinbouw sector of ben je er gewoon heel nieuwsgierig naar? In deze zelfstandige rol als Projectmanager vind je het allemaal! 

Technical Consultant

Vind je het leuk om klanten van technisch advies te voorzien én om zorg te dragen voor de installatie en monitoring van omgevingen? Dan zoeken we jou!

Implementatie Consultant Agriware

Ben jij de nieuwe held van onze klanten in de internationale tuinbouwsector? Reageer dan snel!

Finance IT Consultant

Neem jij als (assistent) accountant of financieel verantwoordelijke graag de adviesrol op je? Zoek je steeds weer nieuwe uitdagingen bij je relaties? Merk je dat je meer en meer de IT oplossingen inzet om de klant te helpen met zijn financiële vraagstukken? Dan is de overstap naar Finance IT Consultant bij Mprise de beste stap die je kan zetten!

Full-stack developer

Als IT-professional bijdragen aan een fleurige wereld met voldoende voedsel voor iedereen? Dat kan bij Mprise Agriware. Wij zijn op zoek naar een Front-end of Full Stack Developer. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin innovatie centraal staat? Lees dan snel verder!

Optimalisatie Consultant Dynamics365 F&O

Neem jij als Supply Chain specialist in jouw bedrijf graag de adviesrol op je? Zoek je steeds weer nieuwe uitdagingen? Merk je dat je meer en meer IT oplossingen inzet om je organisatie verder te helpen met de logistieke / productie vraagstukken? Dan is de overstap van naar IT Consultant Logistiek bij Mprise de beste stap die je kan zetten!

Dynamics365 F&O Consultant

Ben jij de optimalisatie consultant Dynamics365 F&O (Finance) die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer snel!

Consultant Dynamics BC

Zie jij jezelf als de nieuwe Consultant Dynamics BC voor onze klanten? Heb jij affiniteit met logistiek en productie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Implementatie Consultant Dynamics NAV

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de processen in de tuinbouw sector? In deze functie implementeer en optimaliseer je onze tuinbouwsoftware Agriware bij onze klanten in de tuinbouw sector.

Ervaren Developer Dynamics BC

Ben jij de ervaren Developer Dynamics BC die we zoeken bij Mprise? Reageer dan snel!

Ervaren Developer Dynamics BC Agriware

Neem jij veel initiatief? En ben jij een échte gepassioneerde Dynamics BC Developer? Zou je graag in een internationaal team willen werken? Dan is deze functie iets voor jou. Mprise zoekt namelijk naar een gemotiveerde Dynamics BC Developer die mee kan werken aan hun product Agriware. Klinkt goed? Lees dan verder!

Meer weten?